Vacature
Gedragswetenschapper/Psycholoog

20-36 uur per week, standplaats Schijndel

 

Welkom bij Topaze, de jeugdzorgorganisatie die het nét even anders doet.

Bij Topaze geloven we in de kracht van elk gezin om zijn eigen pad te kiezen, hoe hobbelig dat pad ook lijkt. Samen met de mensen die ertoe doen, vinden we altijd een manier om de regie over het leven terug te pakken. In de regio Oost-Brabant positioneren we onszelf als een jeugdzorgorganisatie die anders denkt en handelt. Onze partners zeggen niet voor niets: “Jullie zeggen het niet alleen, jullie doen het ook.” Samen bouwen we aan mogelijkheden!

Onze focus ligt op het voorkomen van uithuisplaatsing en het mogelijk maken dat jeugdigen thuis kunnen blijven, zelfs met een al aanwezige machtiging. Wij zijn slechts voorbijgangers in hun proces, maar we kunnen hen ondersteunen, begeleiden en faciliteren bij het ontwarren en vormgeven van hun toekomstplannen.

Samen met jeugdigen, hun familie, school, netwerk en omgeving, onze medewerkers en het jeugdzorglandschap werken we aan mogelijkheden. We bieden op maat gemaakte specialistische hulpverlening en ontwikkelen werkwijzen gericht op zelf- en samenredzaamheid, waarbij terugkeer naar een normale situatie altijd het uitgangspunt is.

Jouw baan

Als Gedragswetenschapper B verbindt je wetenschappelijke kennis aan praktische zorguitvoering en ontwikkelvraagstukken. We zijn op zoek naar een Orthopedagoog of Psycholoog volgens het functieprofiel Gedragswetenschapper B, zoals beschreven in de CAO Jeugdzorg. In deze functie ben je verantwoordelijk voor zowel uitvoerend werk, zoals diagnose en behandeling in de thuissituatie, als het methodisch ondersteunen van Ambulant hulpverleners. Samenwerking met anderen staat centraal, waarbij je jouw theoretische kennis omzet in praktische toepassingen en wetenschappelijke onderbouwing koppelt aan de praktijkervaring van anderen.

Binnen onze organisatie geef jij de methodische ontwikkeling verder vorm in samenwerking met je collega Orthopedagoog en Gedragswetenschapper A. Werken in een klein team biedt ruimte en mogelijkheden, maar vraagt ook om zelfredzaamheid en ondernemerschap. Als onderdeel van een kleinschalige organisatie is het relevant dat je zelfstandig een extern netwerk opbouwt en onderhoudt. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het continu scherp houden en verbeteren van de methodische lijn.

Waardering

Bij Topaze waarderen we jouw inzet en bieden we een salaris volgens de inschaling in de CAO Jeugdzorg. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jouw ondernemerschap verder te ontwikkelen en methodieken te creëren. Samenwerking staat centraal in ons werk, en daarom bieden we opleidingen, trainingen en intervisiemogelijkheden. Een flexibele werkplek, mobiele telefoon, laptop, en als je geluk hebt, collega’s die niet alleen enthousiast zijn, maar ook weten hoe ze de koffiemachine moeten bedienen, behoren ook tot de mogelijkheden.

Solliciteren

Neem contact op met Jeroen Slootmans (Eigenaar) op 06-4627 4606 / jeroen@topaze-hulp.nl of met Marcel la Brijn (Manager Operations) op 06-4681 9460 / marcel@topaze-hulp.nl.