Vacature
FrontOffice Medewerker

Topaze is een jeugdzorgorganisatie in de regio Oost-Brabant met een unieke visie. Wij geloven in de potentie van jeugdigen en streven ernaar hen te ondersteunen bij een gezonde ontwikkeling, zelfs wanneer ze dreigen vast te lopen. Onze focus ligt op het voorkomen van uithuisplaatsing en het mogelijk maken dat jeugdigen thuis kunnen blijven, zelfs met een al aanwezige machtiging. Wij zijn slechts voorbijgangers in hun proces, maar we kunnen hen ondersteunen, begeleiden en faciliteren bij het ontwarren en vormgeven van hun toekomstplannen.

Samen met jeugdigen, hun familie, school, netwerk en omgeving, onze medewerkers en het jeugdzorglandschap werken we aan mogelijkheden. We bieden op maat gemaakte specialistische hulpverlening en ontwikkelen werkwijzen gericht op zelf- en samenredzaamheid, waarbij terugkeer naar een normale situatie altijd het uitgangspunt is.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die het een uitdaging vindt om samen te bouwen. We starten op 1 januari met een vernieuwende aanpak binnen het bedrijf. Je vindt het leuk om daar je steen aan bij te dragen.

Wat ga je doen?

Voor onze hulpverleners zoeken wij een administratief professional met uitstekende communicatieve vaardigheden en een scherp oog op processen en de voortgang daarvan.

Jouw doel is om tijdig passende ondersteuning te bieden aan onze cliënten en administratief het proces te borgen:

  • Buddy rol om Ambulant Hulpverleners te ondersteunen in randvoorwaardelijk werk
  • Caseload gesprekken op proces en voortgang met Ambulant Hulpverleners
  • In overleg directe verwerking zorgmutaties
  • Afstemming tussen client – ouders – verwijzer – gemeente – medewerker
  • Cliëntverdeling binnen het methodisch instroom overleg
  • Cliëntenadministratie
  • Telefonische bereikbaarheid en bezetting ontvangstteam

Als FrontOffice Medewerker maak je deel uit van het team Toegang. Dit team is verantwoordelijk voor het eerste contact met de cliënt, zorgt dat de cliënt een plekje krijgt binnen Topaze en zorgt er voor dat de administratieve zaken geregeld zijn.

Je werkt nauw samen met je collega’s binnen team Uitvoering: de gedragswetenschapper en ambulant hulpverleners. Je direct leidinggevende is de Operationeel Manager.

Organogram Topaze

Solliciteren

Neem contact op met Jeroen Slootmans (Eigenaar) op 06-4627 4606 / jeroen@topaze-hulp.nl of met Marcel la Brijn (Manager Operations) op 06-4681 9460 / marcel@topaze-hulp.nl.