Goed nieuws! Topaze is op weg naar erkenning van het Nederlands Jeugdinstituut voor het Scheiden en Transformatief Ouderschapsplan en het Project Ervarend Leren.

Topaze op weg naar erkenning van het Nederlands Jeugdinstituut

Topaze heeft op woensdag 25 september van het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) goed nieuws te horen gekregen. We zijn met ons Scheiden en Transformatief Ouderschapsplan (STOP) door de eerste selectie gekomen om erkenning te krijgen als evidence based. Dat betekent dat er bij het NJi nu iemand gezocht gaat worden die de interventie gaat begeleiden in het erkenningstraject.

 

En vandaag, woensdag 1 oktober, hebben we van het Nederlands Jeugdinstituut (het NJI) ook te horen gekregen dat de interventie PEL ook door de eerste selectieronde is gekomen om erkenning te krijgen als evidence based.

 

Aan beide projecten is al jaren gewerkt en dit is een bekroning op het vele harde werk. Wij willen dan ook alle medewerkers en samenwerkingspartners die hier een rol in hebben gespeeld heel erg bedanken. Met elkaar hebben we dit bereikt. Wij zijn trots; dankjewel!

 

» Lees meer over het Scheiden en Transformatief Ouderschapsplan (STOP).
» Lees meer over Doen (voorheen Project Ervarend Leren).