Hoi, Ik ben Julian, 16 jaar en ik zit nu in fase 3 van het PEL Project. Op dinsdag 10 mei heb ik een uitleg en rondleiding gegeven aan 27 verwijzers van cjg’s, scholen, gemeenten en andere zorgaanbieders.

rondleiding PEL boerderij

Ik ben begonnen met het vertellen van mijn verhaal. De reden waarom ik in PEL ben gekomen, hoe ik het in de toekomst anders aan wil pakken en hoe ik veranderd ben. Daar reageerde de mensen goed en enthousiast op en daar was ik blij mee want ik was best zenuwachtig. Achteraf gezien was dat niet nodig geweest want iedereen stelde veel vragen en men was enthousiast over het project op de boerderij. Iedereen was wel verbaasd over hoe ik was voor ik het PEl project in ging en de verandering die ik nu al heb doorgemaakt.

 

Ik vond het leuk om de rondleiding te doen. Het was weer een keer iets anders dan werken in de stallen;-) Iedereen bedankte me na afloop en toen heb ik spontaan gezegd; ” En als jullie nu allemaal 1 jongere aanmelden bij PEL dan komt alles goed”. En dat geloof ik ook echt. Het is in eerste instantie niet leuk als je hoort dat je PEL moet gaan doen en maar het werkt echt. Ik zit beter in mijn vel en de relatie met mijn ouders is ook beter.

 

Topaze; Julian bedankt voor je verhaal. Het was een mooie middag en erg leuk dat we jouw verhaal buiten konden laten horen met het prachtige weer. Nog nooit waren er zoveel mensen van diverse organisaties; 1e lijn en 2e lijns, collega-instellingen, gemeentes en scholen. Het is duidelijk dat we aan het transformeren zijn! Ook jullie bedankt voor jullie interesse.